5 aug: Victoria here we go.... eh stay
Blijf op de hoogte en volg Yvonne, Bertjan en Mike
06 Augustus 2012 | Canada, Victoria
Voor vandaag staat er eigenlijk niets op het programma. Dus maar eens wat later op gestaan. Aangezien het hier nog steeds bloedheet is (32 graden) zijn we op zoek gegaan naar een meer. Goed idee natuurlijk maar we waren niet de enige met dat idee. Bij het eerste meer was het al redelijk vol en druk. Bovendien was het niet zo groot zodat we naar het volgende meer zijn gereden. Hier natuurlijk ook wel druk maar veel minder. Auto geparkeerd, spulletjes eruit (niet de koffers want die konden we in het hotel bij de receptie laten) en een schaduwrijk plekje opgezocht. We hebben daar lekker geluierd, gelezen en gezwommen natuurlijk maar vooral rustig aan gedaan.
Voor de lunch zijn we naar Sidney gereden. We hadden broodjes bij ons maar het leek ons leuk om dit aan zee op te eten. De broodjes hebben we echter de broodje gelaten toen we in Sidney waren en op het terras hebben gegeten. Na deze lunch weer op weg naar een ander meer. De stranden waren namelijk niet de stranden zoals wij die kennen. Vooral rotsen, geen schaduw te bekennen en niemand in het water. Dan is een meer aantrekkelijker.
Bij het volgende meer hadden we geluk. Parkeerterrein helemaal vol maar er ging er net eentje weg. Auto snel geparkeerd maar ik had al zo'n voorgevoel. Het klopte helaas. Enorm druk en geen fatsoenlijk plekje meer te krijgen waar je op het gemak kon zitten. Natuurlijk wel nog even het water in geweest want het blijft prachtig om in zo'n meer met zijn schitterende omgeving te zwemmen. Het water valt best mee. Je moet er uiteraard even door maar daarna is het lekker. Zolang je maar blijft zwemmen tenminste. Maar nadat we uit het water kwamen snel doorgereden naar het hotel.
Nu zijn we weer terug in het hotel. In de kamer precies boven de kamer die we de laatste 2 nachten hebben gehad. Straks gaan we op weg naar de haven van Victoria. Er was gerekend op 65.000 man maar dat worden er dus 3 meer.